Oud geluk

Mijn oudste zoon Ronald (44) is getrouwd met een beeldschone vrouw van 38. Zij heet Gerrie en zij is een soort schoonheidskoningin. Ik kan niet goed hoogte krijgen van de kwaliteit van hun huwelijk. Ronald is zakenman en reist de hele wereld over om zijn product aan de man te brengen en hij is daar zeer succesvol in. Hij verdient de sterren van de hemel en zij kochten een paar jaar geleden een schitterend huis in Jabea (Spanje). Een spierwit landhuis op een helling, uitkijkend over het zwembad en direct daarachter de Middellandse Zee. Een plaatje van een huis maar helaas voor hen beiden kwamen ze er zelden omdat hij zo veel en zo hard werkte. Op een avond toen ik bij hen at kwam de gedachte op dat Gerrie en ik samen zouden gaan. Ik ben tenslotte al drie jaar weduwnaar en ik kom nergens meer tegenwoordig. Mijn boezemmaat Jan mocht ook mee en een week later vlogen we naar Alicante en daar wachtte in een garage hun witte Jeep op ons. Gerrie reed ons in iets meer dan een uur naar het prachtige huis. Jan en ik geoten van de wind om ons heen en het prachtige uitzicht. Wij kregen onze kamers toegewezen en Gerrie ging nog even met de auto wat boodschappen doen oor de avondmaaltijd. Jan en ik verkenden het huis en we vielen van de ene in de andere verbazing. Wat een pracht en paal en wat een luxe. Na een uurtje was Gerrie terug en wij hadden onze bagage uitgepakt. Ik hielp in de keuken en we aten heerlijk buiten op de porch. Een zwoel windje blies over het terras. De volgende dag was ik al vroeg op. In mijn zwembroek liep ik om het huis heen en ik nam een duik in het kristalheldere zwembad. Terwijl ik daar zwom kwam Gerrie naar buiten in een prachtig bikinitje dat haar soepele lichaam schaars bedekte. Ik verzwikte mijn ogen haast op haar. Zo had ik haar nog nooit gezien. Voor een man die al drie jaar weduwnaar is en feitelijk droog stond was dit een grote gebeurtenis die helaas niet te verbergen viel. Ik kreeg een paal van jewelste in die strakke zwembroek en ik deed moeite om die te verbergen door met mijn handdoek te chermen. Zij bleek niets in de gaten te hebben. Toen ze uit het water kwam en voor me kwam staan zag ik haar harde tepels door de cups priemen. Ze vroeg me of ik haar wilde helpen met het opzetten van de parasol en toen moest ik wel onder de handdoek vandaan komen. Ik had reuze spijt dat ik zo’n strakke speedo zwembroek had mee genomen en geen ruime bermuda. Gerrie keek naar mijn enorme bobbel in mijn broek en lachte verlegen. Gelukkig zei ze niets. We gingen zitten en Gerrie maakte koffie. Jan was nog in het land der dromen. Na wat over koetjes en kalfjes te hebben gesproken begon Gerriue verdrietig te vertellen over het manco in hun huwelijk. Materieel is alles ok maar we zien elkaar zo weinig en Ronald is heel vaak te moe voor intimiteiten. Hier klaagde een bloedmooie vrouw over gebrek aan erotiek…. Ik hoorde het aan en ik zag dat ze tranen in haar ogen had. Opeens vermande ze zich en ze zei, Pa, ik zit nu aldoor over mezelf te klagen maar hoe gaat dat met jou? Heb jij iemand met wie je wat intimitiet kut delen of moet je het allemaal zelf doen? Ik schrok van de directheid van haar vraag en begon te stotteren. Tja, ik eeeh nou ja wat een een vraag. Gelukkig kwam toen net Jan het terras op. Ook hij had zijn zwembroek aan en leek en ochtendzwemmetje te gaan maken. Gerrie sprong op om nog meer koffie te halen en Jan zei tegen mij: “Jezus wat een mooie schoondochter heb jij. Wat een prachtige tieten… Toen Gerrie met rammelende kopjes terugkwam dook hij vlug het water in en zo kon hij zijn erectie verbergen.